Avant-garde tasarımın temsilcisi DS Automobiles;  şarj edilebilir hibrit modeli DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 ile heyecan verici bir projenin parçası oluyor. Çağdaş sanat, kültür ve belgesel kanalı Bein İZ TV ve bir video-on-demand platformu olan Bein Connect’te  yer alacak altı bölümlük programda; Sunucu ve Gazeteci Saba Tümer DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 ile özgün gastronomik mekanları ve tutkusunu başarıya dönüştürmüş şefleri keşfe çıkıyor.

Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyetin tanımı olan DS Automobiles’in şarj edilebilir hibrit modeli DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4; gastronomi dünyasındaki değişen bakış açısını cesaretle takip eden ve ülkemizde bu dönüşümün öncülüğünü yapan şeflerin dünyalarına adım atıyor. Saba Tümer’in sunuculuğunu üstlendiği program, Türkiye’nin ilk belgesel ve gezi televizyonu olan Bein İZ TV ve Digiturk yayın akışına bağlı kalmadan istenilen zamanda istenilen yerde izlenebilen, 2 milyonun üzerinde aboneye sahip Bein Connect platformunda yer alacak.  İlki 16 Ekim Cuma günü saat 20:50’de yayınlanacak olan altı bölümlük programın üç bölümü İstanbul’da, üç bölümü de Urla’da geçiyor. Saba Tümer’e bu keşif yolculuğunda premium SUV segmentinde kullandığı asil malzemeleri, yüksek konforu ve  teknolojisi ile dikkatleri üzerine çeken, 300 beygir gücünde, dört tekerlekten çekişe sahip, şarj edilebilir hibrit modeli DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 eşlik ediyor. Saba Tümer; geçmişin klasik estetik anlayışları yerine deneyselliğin, konforun ve sadeliğin ön plana çıktığı günümüzde bu dönüşüm yolculuğunu cesaretle takip eden mekanların ve başarılı şeflerin konuğu oluyor. “Tutkuya Yolculuk” adlı bu program serisinde Saba Tümer’in sıcak ve keyifli sohbeti eşliğinde, birbirinden cesur şeflerin rafine malzemelerle yarattığı gösterişli ve cesur tasarımları ve özgün mekanları keşfe çıkıyoruz.

DS Automobiles’in Formula E Şampiyonası’ndan edindiği tecrübenin sonucu olarak geliştirdiği, şarj edilebilir hibrit DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4, Eylül ayı itibariyle Türkiye pazarı ile buluştu. Dört tekerlekten çekiş ve 300 beygir güce sahip bu otomobil, gücü ve esnekliği bir araya getirirken yüksek performans ruhunu, mutlak bir sessizlik ile elektrikli sürüş seçeneği ile çevreci ruhu ile birleştirerekörneğin ev-iş arası günlük kullanım ihtiyacını karşılayacak 58 km (WLTP koşullarına göre) tamamen elektrikli menzil sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir