Türkiye’nin lider araç bakım onarım hizmetleri markası Auto King, sektörde fark yaratan eğitim faaliyetlerine devam ediyor. 20 yıllık özel hizmet tecrübesi ile Auto King Academy bünyesinde uzmanlar tarafından verilen değerleme eğitimleri de piyasanın uzman ve güvenilir değerleme ihtiyaçlarına profesyonel bir çözüm sunmaktadır.

Eğitim başvurusu 0850 622 20 67 numaralı telefondan veya info@autokingekspertiz.com.tr e-posta adresinden yapılabilir. Otomotiv sektöründe 20. yılını tamamlayan Auto King, planladığı uzmanlık eğitimleri ile sektöre getirdiği katma değeri artırmayı hedefliyor. Pazardaki uzman ve güvenilir uzmanlık ihtiyacını karşılamayı hedefleyen eğitim, ayrıntılı bir program kapsamında Auto King Academy bünyesindeki uzmanlar tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Önce eğitim sonra iş.

“Kadın Ustalar” projesi ile sektördeki kadın sayısındaki artış ve Workshop Günleri kapsamında müşterilerine ve sigorta şirketlerinin çalışanlarına çeşitli eğitimler sunan Auto King, değerlendirmede aktif rol oynayacak. Bu sefer, otomobil endüstrisinde büyük bir boşluk olan uzman eğitimi. Sektörde ikinci el araç alım satımında en çok ihtiyaç duyulan uzman ve güvenilir uzmanlık ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılacak eğitim, Auto King’de çalışmak isteyen tüm personele de istihdam sağlayacak. bayiler.

“Sektördeki uzman eksikliğine çözüm olacağız”

Auto King Genel Müdürü Barbaros Özkök, ikinci el araçların değerlemesinde uzman bilgisinin ve kullanılan son teknoloji ekipmanların önemine vurgu yaparak, “Auto King Akademi bünyesinde verilen eğitimlerle Auto King’in köklü deneyimi adaylara aktarılacak. Böylece hem aday istihdamına hem de sektördeki uzmanlık eksikliğine katkı sağlamış olacağız.” söz konusu. Deneyimli ve deneyimli olmayan tüm adaylar katılabilir, 10 gün sürer Değerlendirme konusunda deneyimli ve deneyimsiz tüm adaylar, Auto King Academy’nin bu ücretsiz eğitiminden faydalanabilir. Auto King’in Kartal’daki genel merkezinde toplam 10 gün sürecek eğitim, teorik olarak beş gün ve sahada beş gün sürecek. Eğitimi tamamlayan tüm adaylar sertifika alacaklardır. Sertifika almaya hak kazanan adaylara iş garantisi sunulmaktadır. Eğitim başvurusu 0850 622 20 67 numaralı telefondan veya info@autokingekspertiz.com.tr e-posta adresinden yapılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir