Petrol Ofisi, reklam sektörünün en prestijli organizasyonu olarak kabul edilen Kristal Elma Yarışması’nda aynı anda 3 ödüle layık görüldü. Petrol Ofisi’nin Altınordu iş birliğiyle geliştirdiği ‘Petrol Ofisi Saygı Stadyumu’ oyun tahtası, ‘Tasarım – Oyun’ kategorisinde Kristal Elma kazandı. Aynı oyun kutusu, yarışmanın “Tasarım – Ambalaj Tasarımı” kategorisinde de Gümüş Ödül aldı. Motor yağı markası Petrol Ofisi Maximus, sponsor olduğu “Selim Yuhay ile Yoldaki İkinci Evim” adlı TV programı ile ünlü yarışmanın “Medya – Ürün – Hizmet” kategorisinde Gümüş Ödül kazandı.

Reklamcılar Derneği tarafınca bu sene 33’üncüsü düzenlenen Kristal Elma Yarışması’nın kazananları belli oldu. Reklam yaratıcıları, ajanslar, reklam verenler başta olmak suretiyle sektörün bütün paydaşlarını bir araya getiren ve Türkiye’nin en prestijli yaratıcılık ve marketing yarışmasının kazananları, 18 Aralık’ta düzenlenen bir törenle ödüllerini aldı. Türkiye’de etkinlik gösterdiği her alanda zirvede yer alan, getirmiş olduğu yenilikler ve gerçekleştirdiği ilklerle sektörüne öncülük eden Petrol Ofisi, yaratıcılığın ödüllendirildiği bu mühim yarışmada 3 armağan birden alarak, dikkatleri üstüne topladı.

‘Petrol Ofisi Saygı Stadyumu’ farklı kategorilerde 2 ödül birden aldı

Petrol Ofisi, Türkiye futbol öz kaynak sisteminin 1 numaralı kulübü Altınordu ile 2017 senesinde başlattığı ‘Yol Arkadaşlığı’ projesi çerçevesinde geliştirdiği oyun kutusu ‘Petrol Ofisi Saygı Stadyumu’, Kristal Elma’da 2 ödüle layık görüldü. ‘Tasarım – Oyun’ kategorisinde Kristal Elma ödülünü alan ‘Petrol Ofisi Saygı Stadyumu’, bununla beraber ‘Tasarım – Ambalaj Tasarımı’ kategorisinde de Gümüş Ödül’ün sahibi oldu. ‘Petrol Ofisi Saygı Stadyumu’ dışarıdan bir kutu şeklinde görünse de açıldığında bir stada dönüşüyor. Kutunun içerisindeki Petrol Ofisi ve Altınordu logolu paralarla statta çocukluğumuzda oynadığımız Tik Tak futbol oyunu oynanıyor. Petrol Ofisi ek olarak motor yağlarındaki elit markası Maximus sponsorluğunda yaşam bulan ‘Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim’ TV programı da Kristal Elma’da kürsüye çıktı. Yolların kahramanları tır ve kamyon şoförlerinin ömür alanları olan vasıta kabinlerinin yenilendiği program prestijli yarışmanın ‘Medya – Ürün – Hizmet’ kategorisinde Gümüş Ödül’e layık görüldü.

“Yılı, ödüllerle uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” Liderlik misyonu ile Petrol Ofisi’nin her alanda sektöründe misal ve öncü projelere imza attığını vurgulayan Petrol Ofisi CMO’su Sinan Seha Türkseven, “Bu topraklarda doğan Türkiye’nin en mühim markalarından biri olarak, ancak ürün ve hizmetlerimiz ile değil, bununla beraber ülkemizin yarınlarına katkı sunacak projelere yardımcı olmayı da mühim bir vazife olarak görüyoruz. Altınordu ile 4 yıldan beri başarıya ulaşmış bir halde yürüttüğümüz yol arkadaşlığımız da bunun mühim bir örneğini oluşturuyor. Türkiye’de sporun geleceğine katkı taktim etmek adına yürüttüğümüz bu iş donanması çerçevesinde geliştirdiğimiz oyun ‘Petrol Ofisi Saygı Stadyumu’nun, böylesine prestijli bir platformdan biri Kristal Elma olmak suretiyle 2 armağan birden alması, hepimiz için büyük bir anlam anlatım ediyor. Yine ancak ürün sattığımız bir alan kişi olarak değil de mühim bir iş ortağı olarak gördüğümüz tır ve kamyon şoförlerine yönelik hayata geçirdiğimiz ‘Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim’ projesinin de böylesine mühim bir organizasyonda ödüle layık görülmesi, yaptığımız işin kıymetini ortaya koyuyor. Ekranların sevilen adı Selim Yuhay ile bundan sonrasında da yolların kahramanlarının hayatlarına dokunmaya ve onlara yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir