Hyundai’nin ülkemizde üretilen modeli i20, yeni yüzüyle gün yüzüne çıktı.

Hyundai’nin 10 yıldır ülkemizde ürettiği ve 3. nesli ile karşımıza çıkan modeli i20, yepyeni yüzüyle ortaya çıktı. Tamamen değişen tasarımı, yeni motor seçenekleri, hibrit sistemi ve sunduğu donanımlar ile sınıfında iyi bir yer elde etmeye hazır olan i20, ülkemizde fiyat listesiyle de öne çıkan modellerden biri.

Yeni Hyundai i20, “duygusal sportiflik” adı verilen yeni tasarım dili, gelişmiş bağlantı ve güvenlik teknolojileri ve yüzde 9 yakıt avantajı sağlayan mild hibrit 48 V sistemi ile öne çıkıyor. 158.500 TL’den başlayan fiyatlarla Hyundai i20 Türkiye’de satışa çıktı.

Yeni Hyundai i20’nin boyutlarına baktığımızda selefine göre 5 mm daha uzun ve 30 mm daha geniş olduğunu görüyoruz. Ek olarak, tavanı 24 mm alçaltılmış yeni i20’nin dingil mesafesi 10 mm uzatıldı. Bu sayede arka yolcular için sunulan diz mesafesi 27 mm artarken, yeni i20’nin bagaj hacmi 25 litre (351 litre) arttı. Ayrıca bagaj yükleme eşiği de 24 mm düşürüldü.

Donanım seviyesinde yeni Hyundai i20, Jump In Turkey, Style, Style Plus, Elite ve Elite Plus tercih ediliyor. 10 farklı gövde rengine sahip olan yeni i20, siyah tavan seçeneği ile 17 farklı kombinasyonda sunuluyor. Yeni i20’nin 15 inç giriş seviyesi alaşım jantlarla sunulan beş kapılı versiyonu, daha yüksek trim seviyelerinde 17 inç çaplı jantlara sahip ilk model.

Hyundai i20’nin manuel klima, hız sabitleyici, Bluetooth bağlantısı ve otomatik farlar gibi yeni temel donanımları dikkat çekerken, Style paketinde 8 inç dokunmatik ekran ve 6 hoparlör, akıllı telefon aynalama gibi donanımlar yer alıyor. ve arka görüş kamerası. Yeni i20’nin Style Plus versiyonunda, bu cihazlar arasında 17 inç çift renkli alaşım jantlar, çift yönlü sunroof, tamamen LED ön-arka ışıklar ve kablosuz şarj standı bulunuyor.

Yeni Hyundai i20’nin Elite kurulumuna geçtiğimizde Style Plus donanımına ek olarak yan ve perde hava yastıkları, dijital klima kontrolü, yağmur sensörü ve karartmalı dikiz aynası gibi donanımlar görüyoruz. Üstteki Elite Plus, 10,25 inçlik bir dijital ekran, 10,25 inç ekran ve entegre navigasyona sahip bir bilgi-eğlence sistemi, bir Bose 8 hoparlörlü ses sistemi, şerit tutma yardımı, önden çarpışma yardımı, uzun far asistanı gibi güvenlik donanımları da ön plana çıkıyor.

Yeni Hyundai i20 fiyat listesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir