Motul, Türkiye genelinden 80 satış temsilcisinin katılımıyla Bodrum’da “Birlikte Hedefe” mottosuyla 2021 Satış Ekipleri Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Geçen sene pandemi sebebi ile ertelenen toplantı, bu sene corona tedbirleri çerçevesinde 8-10 Ekim’de başarı ile düzenlendi. Uzun süredir bir araya gelemeyen satış temsilcileri için eğitici ve keyif dolu bir toplantı oldu.

Üç gün boyunca devam eden toplantının ilk günü Motul’ün satış, pazarlama ve teknik departmanlarının yaptığı sunumlar ile başladı. Sunumlar esnasında Motul Satış Müdürü Kerem Oyılmaz, Pazarlama Müdürü Özge Bodur, Teknik Müdürü Ercüment Gül madeni yağ sektörü ve Motul tarafından yıl boyunca gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili satış temsilcilerine bilgiler verdiler. 

Sunumların önemli bölümlerini oluşturan konu başlıkları şu şekilde idi: Otomotiv piyasası ve 2022 beklentileri, segment bazlı Motul satış verileri, yeni ürün serileri olan temizlik ve bakım serisi Car Care, Lpg’li araçlar için tasarlanan Lpg-Cng Serisi, Classic serisi ve ek olarak Motul’ün servisleri ve kullanıcıları için değer ve fark yaratan şanzıman yağı değişimi gerçekleştiren Motul Evo noktaları , dizel partikül filtresi, yakıt ve hava sistemleri temizliği sağlayan yeni servis modeli Motul Performance Service, pazarlama planları ve marka yatırımları. 

Motul “Birlikte Hedefe” dedi. 

Motul Satış Müdürü Kerem Oyılmaz sunumu esnasında Motul’ün sahadaki gücünü satış temsilcilerinden aldığını belirtti ve Motul’ün hedeflerinin üzerinde elde ettiği başarıda “Birlikte Hedefe” mottosu ile çıktıkları yolda gösterdikleri özverili çalışmalar için katkılarından dolayı satış temsilcilerine teşekkür etti. 

Sunumlar sonunda teknik bilgiye dayalı eğlenceli ve bilgilendirici TechQuiz yarışması düzenlenirken, satış temsilcilerinin kıdem ve yıllık performanslarına göre Motul Türkiye Şampiyonlar Ligi ödül töreni yapıldı. 

“Eğitim Olmazsa Olmazımız”

Motul’ün pandemi senesinde dahi vazgeçmeden online olarak gerçekleştirdiği eğitimlere Satış Ekipleri Toplantısı’nda da devam edildi. Marka, Reklam ve İletişim Uzmanı Onur Tuğman tarafından verilen Nöro Satış ve Pazarlama konulu eğitim satış ekipleri tarafından ilgi ile takip edildi. Ekiplerinin hem profesyonel hem bireysel anlamda sürekli gelişimlerini destekleyen Motul, eğitimlerine devam edeceği bilgisini ekiplerle paylaştı. 

Bodrum Titanic Deluxe Otel’de üç gün süren “Birlikte Hedefe – Motul Satış Ekipleri Toplantısı”  2022’ye dair güçlü beklentiler ve iyi dileklerle sona erdi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir