Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat’in, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya’da başarıyla temsil ettiği Caterpillar, Cat Meydan Okuma Serisinin 11. bölümünde, oyuncak dünyasını bilim ve Cat teknolojisi ile birleştiriyor. Hot Wheels®  işbirliği ile gerçekleştirilen ve Cat Trial 11: Hot Wheels® adını taşıyan etkinlik, STEM eğitiminin, çocukluğun sınır tanımayan hayal dünyasını  yetişkinlik çağına taşıyan bir köprü olduğunu vurguluyor.

Cat Trial 11 kapsamında Hot Wheels®’in ikonik araçları Baja Truck, Buggy, Çember aracı   Loop Cars, Rip Rod Cat’in son teknolojileri ve sunduğu hizmetlerle ile gerçek hayat boyutunda yeniden tasarlandı. Özel olarak hazırlanan pistte direksiyon başına geçen akrobasi sürücüleri, Hot Wheels® araçların sürüş zevkini ve Cat teknolojisini heyecan verici bir şekilde sergiledi. 

Gelecekte şahit olacağımız birçok yeniliğin temeli olan olacak STEM’in (bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik) gücünden yararlanan ve yaratıcılığı iş süreçlerinin merkezinde konumlandıran Cat, bu anlayışın gençler ve geniş kitlelerce paylaşılmasını amaçlıyor. Caterpillar Vakfı, matematik ve bilimdeki başarının doğuştan gelen bir beceri değil, bir erişim meselesi olduğu görüşünü benimseyerek STEM eğitimini, bu alanda yetersiz kalan ülkelere taşıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir