İngiltere doğumlu otomobil üreticisi MG, Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden Bodrum’daki tüm Beymen mağazalarına VIP transfer ayrıcalıkları sunuyor.

Eylül 2022’ye kadar Beymen Privé hattını arayarak rezervasyon yaptıran Beymen müşterileri, MG model E-HS ile Bodrum’un her yerinden Beymen mağazalarına, mağazalardan istedikleri yere VIP transfer ayrıcalığına sahip olabiliyor. MG’nin elektrikli modda sürüş imkanı sunan E-HS plug-in hybrid modeli sayesinde MG-Beymen işbirliği, Bodrum sokaklarında sessiz ve emisyonsuz transferin de öncüsü konumunda.

Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen dünyaca ünlü otomobil üreticisi MG, Türkiye’nin önde gelen giyim markalarından Beymen ile ortaklığa imza attı. Haziran ayından bu yana devam eden iş birliği kapsamında Beymen müşterileri, yaz aylarında Bodrum’da MG markalı VIP transfer ayrıcalıklarından yararlanabiliyor. MG ile tüm noktalardan Beymen’e VIP ulaşım Gözde tatil beldesi Bodrum’un her noktasından Beymen mağazalarına kadar kullanabilecekleri bu VIP transfer hizmetinden yararlanacak müşteriler, kusursuz tasarımıyla öne çıkan MG E-HS modelini de görme fırsatı yakalayacak, çevresel özellikler ve üst düzey konfor. Eylül 2022’ye kadar sürecek bu işbirliği çerçevesinde MG E-HS modeli Bodrum ilçesinin tüm sokaklarını dolaşarak Beymen müşterilerinin konforlu ve özel bir transfer yaşamasını sağlayacak.

MG E-HS ile elektrik modunda sessiz sürüş Markanın ilk şarj edilebilir hibrit modeli olan E-HS, dikkat çekici performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Elektrikli ve benzinli motorlarından 258PS ve 480Nm tork üreten MG E-HS, düşük karbon emisyonu 43 g/km ve 1,8 l yakıt tüketimi ile hem yüksek performanslı hem de çevre dostu olabileceğini kanıtlıyor. /100 km (WLTP). Kanıtlıyor 6,9 saniyede 100 km/s hıza çıkabilen yeni E-HS PHEV, Comfort ve Luxury donanım paketleri ile Türkiye’deki kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Tüm bunlara ek olarak şarj edilebilir hibrit modelin ekolojik faydaları da öne çıkıyor. MG E-HS elektrik motoru ile 52 kilometreye kadar yakıt tüketmeden tamamen elektrikli modda sürüş yapmak mümkün. Bu nedenle MG-Beymen işbirliği, Bodrum sokaklarında sessiz ve emisyonsuz transferde de öncüdür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir