Haberler Test Sürüşleri Video Hub Proje Arabalar Araç Bul 🛒 Influencer Shop 🏎️ Motorsport 🇬🇧 English
F1 Academy’ye Kanada GP İçin Disney Koleksiyonu
Motorsport

F1 Academy’ye Kanada GP İçin Disney Koleksiyonu

21 May 2026 cagatay.ugur

F1 Academy ve Disney, Kanada Grand Prix hafta sonu için özel bir ürün koleksiyonu tanıttı. “Fuel the Magic” kampanyası kapsamında hazırlanan koleksiyonda Minnie Mouse ve Daisy Duck temalı kıyafetler, aksesuarlar ve Circuit Gilles Villeneuve’de sergilenecek özel bir show car yer alıyor.

Disney Ve F1 Academy İş Birliği Kanada’da Genişliyor

Yeni koleksiyonun, F1 Academy’nin 2026 sezonundaki ikinci yarışı öncesinde 21 Mayıs Perşembe günü Circuit Gilles Villeneuve’de satışa sunulması planlanıyor. Kanada ayağı, Montreal’de düzenlenen Formula 1 Kanada Grand Prix hafta sonuna destek serisi olarak gerçekleştirilecek.

Bu adım, Disney ile Formula 1 arasındaki çok yıllı iş birliğinin genişlemesinin ardından geldi. İki marka daha önce 2025 Las Vegas Grand Prix’de sınırlı üretim bir kapsül koleksiyon sunmuş, 2026 Çin Grand Prix’de ise Gentle Monster gözlük iş birliği ve Seul ile Şanghay’daki pop-up mağazalarla ortaklığı sürdürmüştü.

Minnie Mouse Ve Daisy Duck Yarış Temalı Ürünlerde

F1 Academy’ye özel hazırlanan seride Disney ve Formula 1 ürün gamına 11 yeni parça ekleniyor. Koleksiyonda F1 Academy esintili yarış tulumlarıyla tasvir edilen Minnie Mouse ve Daisy Duck baskılı tişörtler, Minnie Mouse tekerlek ikonlu kapüşonlular ve koleksiyonluk pin, anahtarlık ve şapka gibi aksesuarlar bulunuyor.

Ürünlerin tamamı Kanada Grand Prix hafta sonunda pist alanında satın alınabilecek. Seçili parçalar ise online olarak da satışa sunulacak. Lansmana Disney ve Formula 1 Uniqlo ürünleri ile yeni Disney Store koleksiyonu da eşlik edecek.

Disney: Montreal İş Birliği İçin Yeni Bir Dönem

Disney Consumer Products kıdemli başkan yardımcısı Liz Shortreed, Kanada Grand Prix’nin iş birliği açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Shortreed, Disney ve Formula 1 iş birliğinin küresel ölçekte ivme kazandığını belirterek Montreal’in bu ortaklıkta heyecan verici yeni bir sayfa açtığını ifade etti.

Shortreed’e göre Minnie Mouse ve Daisy Duck’ın öne çıktığı bu ürünler, içerikler ve deneyimler; özgüveni, bireyselliği ve yeni nesil kadın sporcular ile liderleri destekleyen bir yaklaşımı temsil ediyor.

Susie Wolff Yarış Ürünlerinin Yeniden Tanımlandığını Söylüyor

F1 Academy genel müdürü Susie Wolff, bu iş birliğinin yarış ürünlerinin nasıl görünebileceğini yeniden düşünmek için önemli bir fırsat sunduğunu belirtti. Wolff, Formula 1’e yeni kitleler geldikçe, motor sporları ürünlerinin daha modern ve kapsayıcı bir şekilde ele alınabileceğini söyledi.

Wolff, Minnie Mouse ve Daisy Duck’ı Disney x F1 Academy koleksiyonu aracılığıyla yarış dünyasına taşımanın modern, feminen ve iki cesur kadın karakteri öne çıkaran bir çizgi oluşturduğunu ifade etti. Ona göre bu iş birliği sadece taraftarlara F1 Academy’ye desteklerini gösterme fırsatı sunmuyor; aynı zamanda kadınların kadınları desteklemesi fikrini merkeze alan daha geniş bir mesaj taşıyor.

Montreal’de Özel Show Car Sergilenecek

İş birliğini güçlendirmek amacıyla Minnie Mouse ve Daisy Duck’tan ilham alan özel bir show car, Circuit Gilles Villeneuve’deki “Fuel the Magic” aktivasyon alanında sergilenecek. Aynı alanda Disney x Formula 1 2026 koleksiyonu ve Disney x Formula 1 ana koleksiyonundan kıyafet ve aksesuarlar da yer alacak.

Hafta sonu boyunca Minnie Mouse ve Daisy Duck karakter görünümleri de planlanıyor. Ayrıca tasma, gezdirme kayışı ve dışkı torbası taşıyıcısından oluşan sınırlı üretim köpek koleksiyonu Montreal’de ilk kez tanıtılacak ve yaz aylarında daha geniş şekilde satışa sunulacak.

F1 Academy Kanada Hafta Sonu Programı

F1 Academy’nin Montreal ayağı 22-24 Mayıs tarihleri arasında Formula 1 Kanada Grand Prix’sine destek yarışı olarak düzenlenecek. Cuma günü antrenman ve sıralama turları yapılacak, cumartesi günü ilk yarış ve ters grid yarışı koşulacak, pazar günü ise ana yarış gerçekleştirilecek.

18 yaşındaki Kanadalı pilot Autumn Fisher, bu yarışta Standard Chartered destekli wild card sürücüsü olarak gridde yer alacak.

Disney’in Formula 1 Çizgi Roman Serisi De Devam Ediyor

Disney ve WEBTOON imzalı dikey çizgi roman serisi Mickey x Formula 1: Racing to the Top! da Montreal hafta sonuna özel yeni bir bölüm yayımlayacak. Seri, 6 Mart’ta Avustralya Grand Prix ile birlikte başlamasından bu yana yarış hafta sonlarına göre yeni bölümlerle devam ediyor.

Disney x F1 Academy koleksiyonu; pist üstü ürün satışı, karakter görünümleri, özel show car ve dijital içeriklerle Kanada Grand Prix hafta sonuna daha geniş bir eğlence ve yaşam tarzı boyutu kazandırmayı hedefliyor.

YouTube İncelemeleri

Foton Tunland V9 Test Sürüşü 2026 | SUV Konforunda Pikap
Benzin TV
Foton Tunland V9 Test Sürüşü 2026 | SUV Konforunda Pikap
Omoda 7 Test Sürüşü 2026 | Bu fiyata D Segmenti SUV Yok!
Benzin TV
Omoda 7 Test Sürüşü 2026 | Bu fiyata D Segmenti…
Is there a Porsche hypercar coming? 👀
Doug DeMuro
Is there a Porsche hypercar coming? 👀
Panamera Turbo v M5 Touring v RS6 GT v AMG GT BRAKE TEST
carwow
Panamera Turbo v M5 Touring v RS6 GT v AMG…
Is a Lamborghini 2+2 really coming?
Doug DeMuro
Is a Lamborghini 2+2 really coming?
3008 YERİNE BUNU AL! 😳 Yeni Peugeot 408 Detaylı İnceleme POV
Otopark.com
3008 YERİNE BUNU AL! 😳 Yeni Peugeot 408 Detaylı İnceleme…
#Daisy Duck #F1 Academy #Formula 1 #Kanada Grand Prix