McLaren, geleceği hakkında önemli bilgiler vermeye hazırlanıyor. CEO Nick Collins, şirketin uzun vadeli planları ve stratejileri hakkında detayları bu yaz paylaşacaklarını duyurdu.
Nick Collins, Autocar’a yaptığı açıklamada, şirketin içten yanmalı motorlu yeni bir spor otomobil ailesi ve beklenen SUV modeli hakkında adım adım bilgi vereceklerini belirtti. Duyurunun, W1 hiper otomobilinin teslimatlarıyla aynı dönemde yapılması bekleniyor. Bu süreçte, yenilenen ürün gamının ilk aracı da bir konsept olarak tanıtılacak.
McLaren, yeni içten yanmalı spor otomobiller geliştireceğini taahhüt etti. Bu planlar arasında, 750S modelinin halefinin de bulunması öngörülüyor. Şirket, aynı zamanda yeni ürün kategorilerine genişlemeyi de düşünüyor.
Öne çıkan gelişmelerden biri, içten