Türkiye Basketbol Federasyonu ile Türkiye’nin önde gelen akaryakıt şirketlerinden TotalEnergies Stations Turkey arasındaki sponsorluk anlaşması yenilendi. Bu anlaşma ile TotalEnergies Stations, milli basketbol takımlarının ana sponsoru olarak 3 yıl daha Türk basketbolunu desteklemeye devam edecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, enerji sektörü grubu başkanı OYAK Yüksel Yılmaz, TBF yönetim kurulu üyeleri, TBF yöneticileri, TotalEnergies istasyonlarının yöneticileri, milli takımımız kaptanları katıldı. İmza törenine kadın ve erkek A takımları ile basın mensupları katıldı. İmza töreninde konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Avrupa ikincisi olan 18 yaş altı erkek milli takımımızla basketbol üzerine konuştuğumuz güzel bir yazdan sonra, yeni sezona başlayacağımız bir döneme giriyoruz. duyguyu yaşamaya devam edin.

Basketbol her yerde

Önce erkekler Dünya Kupası eleme maçlarını oynayacağız, ardından Avrupa Şampiyonası’nda madalya için mücadele edeceğiz. Hepimiz heyecanlıyız. Perşembe günü Letonya’da oynayacağız. Pazar günü de bulunduğumuz Sinan Erdem Spor Salonu’nda Sırbistan ile önemli bir maç oynayacağız. A milli takımımız, ilk iki maçı kazanarak iyi bir başlangıç ​​yaptığı Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kasım ve Şubat aylarında önemli maçlar oynayacak. Hem sporcularımıza hem de teknik ve idari yöneticilerimize güvenimiz tamdır. Tüm Türkiye’nin onları yürekten destekleyeceğinden eminiz. Elde edeceğimiz nice zaferlerle ülkemizi gururlandırmak en büyük arzumuz olacaktır. Herkesin bildiği gibi milli formayı giymek milli bir şeref ve sorumluluktur. Hem sporcularımız hem de bu formayı giyen sporcularımız bu bilincin bilincindedir ve gerekli mücadeleyi göstermekten asla çekinmezler. Sahada ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyuyorlar ve giydikleri hilal formanın hakkını vermeye çalışıyorlar. Aynı şekilde milli takımlarımıza destek veren markalar da bu yolculukta en değerli yol arkadaşlarımızdır. Milli formamızın değerli sponsorlarından TotalEnergies Stations ile 2019 yılında başladığımız sözleşmemizi yenilemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sponsorluk anlaşmalarımızı sadece maddi destek olarak görmüyoruz, tüm ülkeyi kapsayan geniş bir ailenin güvenini ve desteğini hissediyoruz.

TotalEnergies Stations, dönüşümü ve yeni yaklaşımıyla temiz enerji ve sürdürülebilirlik alanında öncü bir kuruluş haline geldi. Türk basketboluna olan inancı ve spora verdiği destek; Sektöründe öncü olduğu kadar örnek bir kuruluş olduğunun kanıtıdır. Basketbolun birleştirici gücü, pozitif enerjisi ve rekabetçi azmi ile birlikte; TotalEnergies’in yenilikçi, sürdürülebilir ve sürekli değişen vizyonu her iki markanın gücünü de güçlendirecek. Bu anlaşmanın devamı için emek veren tüm yönetici arkadaşlarımıza ve OYAK Enerji Sektör Grubu Başkanı Sayın Yüksel Yılmaz’a ve TotalEnergies Genel Müdürü Sayın Tolga Işıltan’a bizzat burada oldukları için teşekkür ederim ve bu ortaklığı kutluyorum ve sizi TotalEnergies Stations’a davet ediyorum. dedi. ”

OYAK Enerji Sektör Grubu Başkanı Yüksel Yılmaz, “Türkiye Basketbol Federasyonu, TotalEnergies istasyonları ve Türkiye milli basketbol takımları ile ortaklığımızı yenilemekten mutluluk duyuyoruz. Hem kadın hem de erkek milli takımlarımız bize sayısız zaferler kazandırdı ve TotalEnergies istasyonlarından aldıkları enerjiyle gurur duyuyorlar. TotalEnergies Stations Türkiye olarak hem bu galibiyetlere yenilerini eklemek hem de ülkemizde basketbolun güçlenmesine yardımcı olmak için 2025 yılına kadar İyi Enerjili Takımımızla birlikte olacağız. Türkiye’deki tüm TOTAL istasyonları TotalEnergies istasyonlarına dönüştürüleceğinden, milli basketbol takımlarımızın markamızı yeni logomuzla temsil etmesinden de heyecan duyuyoruz. Bu vesileyle Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Hidayet Türkoğlu ve ondan önce tüm Basketbol Federasyonu ve sporcularımız; TotalEnergies Stations olarak desteğini her zaman hissettiğimiz OYAK ve Genel Müdürümüz Süleyman Savaş Erdem’e ve tabii ki süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, basketbolcularımıza başarılar dilerim. Önümüzdeki yarışlarda hepimiz için gurur kaynağı olacaklar” dedi. TotalEnergies Stations Türkiye, 2025 yılının sonuna kadar sürecek anlaşmaya göre üç yıl boyunca milli basketbol takımlarını destekleyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir