Türk sporuna desteğini sürdüren VavaCars, kadın futbol takımı Fatih Karagümrük Spor ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Yeni anlaşma sayesinde VavaCars, 2022-2023 sezonunda kadın futbol takımının ana sponsoru oldu. Bu anlaşma ile VavaCars, futboldaki sponsor sayısını üçe çıkardı. Türkiye’nin dijital ikinci el araç satış platformu VavaCars, Türk sporuna desteğini sürekli artırıyor. VavaCars, formaların ana sponsorunun Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi’nin başarılı takımlarından Fatih Karagümrük Spor Kadın Takımı olduğunu duyurdu.

Yeni sponsorluğu değerlendiren VavaCars kurucu ortağı ve CEO’su Lawrence Merritt, kadın futbolunun hızlı gelişimini desteklemekten çok memnun olduğunu söyledi. Çok olumsuz bir müşteri deneyimini çok olumlu bir deneyimle değiştirdiğimizi söylemekten gurur duyuyorum. Bugün sektör ortalamasına bakıldığında tüketiciler, ortalamanın çok üzerinde fiyatlarla VavaCars’ı tavsiye ediyor. Şimdi tabiri caizse oyunun kurallarını değiştirdiğimiz için çok mutluyuz ve böylesine başarılı bir takımın sporunda kadınları destekleyebiliriz. Antrenörümüz Sayın Bahar Özgüvenç ve tüm oyuncularımıza iyi bir sezon diler, tribünlere girmek için sabırsızlanıyoruz. VavaCars Başkanı Fatih Karagümrük Spor Süleyman Hurma, “Kadın takımımız gözbebeğimiz. Geçen yıl Türkiye ikincisi olmamız bizi mutlu etti. Erkek takımımızın ana sponsoru olan VavaCars’ın değerli desteği sayesinde çok başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. VavaCars’a bize duydukları güven ve uzun yıllardır Türk sporuna verdiği destek için teşekkür ederiz.

Erkek spor takımı VavaCars Fatih Karagümrük’ün ana sponsoru olan VavaCars, bu yıl Temmuz ayında Fraport TAV Antalya Spor’dan göğüs forması sponsorluğunu duyurdu. Yeni anlaşmayla futbol sponsoru sayısını üçe çıkaran VavaCars, son iki sezonun en başarılı motorsporları kulüplerinden Bitci Racing’in de sponsorları arasında yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir